A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей "Перспектива" Доманівської селищної ради Миколаївської області

Новини

Дата: від до Скинути

Говорить і показує 5-А

17 квітня відбулося свято "Говорить і показує 5-А" (кл. БензарЛ.В.). Програма була насичена концертними номерами, привітальним словом першої вчительки Тижнєвої Н.В., цікавими іграми, показом робіт, які виготовили своїми руками, фотопереглядом шкільних та класних подій. За рік навчання діти мали свої досягнення та отримали за це нагороди.https://www.facebook.com/CHUSdoman2/posts/pfbid0GPUkLf7QHEP6UYxRtkVMKH4AYY64ZYAF869y4mfAjPgVn8qz6rKDgALTv2i3gvQ4l

11:00 17.04.2024

Тренінг "Позитивне виховання"

15 та 16 квітня вчителі Ліцею «Перспектива» взяли участь у тренінгу «Позитивне виховання», що є частиною проєкту «Покращення майбутнього Миколаївщини - розширення можливостей стійких громад, сімей та громадянського суспільства для відбудови та відновлення", який реалізується громадською організацією «Істок» у партнерстві з Save The Children та за підтримки DANIDA.

12:37 16.04.2024

Зцілення мистецтвом

Громадська організація «ІСТОК» разом з партнером Save the Children впроваджують проєкт "Покращення майбутнього Миколаївщини"

10:27 12.04.2024

Батьківські збори

У стінах нашого навчального закладу відбулася зустріч з батьками майбутніх першокласників. Які умови створено в Ліцеї «Перспектива» для комфортного навчання школярів? Які особливості Нової Української школи (ключової реформи Міністерства освіти і науки)? Як впроваджується НУШ в нашому ліцеї? Як самостійно перевірити психологічну та фізичну готовність майбутніх першокласників до школи? Які приладдя необхідно придбати дітям? – це питання, на які запрошені отримали вичерпну відповідь від адміністрації закладу, практичного психолога та вчителя майбутніх першокласників.

14:21 15.03.2024

Заняття з мінної безпеки

Продовжуємо роботу заради безпеки всіх учасників навчального процесу й не лише. Інструктори з мінної безпеки Каріна Калініченко та Денис Іванченко з Міжнародної неурядової організації The Mines Advisory Group, яка займається гуманітарною протимінною діяльністю, в доступній та цікавій формі доносять цю важливу інформацію здобувачам освіти.

14:26 28.02.2024

День єднання

День єднання - молоде свято. Цього року ми відзначаємо його лише втретє. У ньому немає сформованих роками традицій, але в умовах війни воно набуло особливого сенсу - показати усьому світу, що ми сьогодні - як ніколи єдині.

13:04 16.02.2024

Вивчаємо Сонячну систему

Учні 6-А класу на уроці «Пізнаємо природу» (вчитель Паламарчук Т.А.) вивчали тему «Як влаштована Сонячна система». Це Сонце і всі небесні тіла, що обертаються навколо нього по своїх орбітах, а також міжпланетні пил та газ. Школярі виготовляли моделі Сонячної системи враховуючи її склад, розташування планет навколо Сонця та їх розміри.

09:34 09.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень